Contacteer ons
014 63 37 83
Dag en nacht bereikbaar

Operatie

In de 2de consultatieruimte worden tevens de operaties uitgevoerd. Deze gebeuren in de voormiddag van dinsdag tot vrijdag. Voor langere ingrepen wordt er gebruik gemaakt van gasnarcose omdat dit veiliger is voor uw dier. Tijdens de operatie ligt uw dier op een warmtematje en wordt hij opgevolgd met een pulse-oxymeter en capnograaf. Na de operatie wordt uw dier wakker in 1 van beide hospitalisatieruimtes onder een warmtelamp.
Welkom bij dierenartsenprakijk Mervet te Merksplas. U kan met al uw dieren bij ons terecht. Graag vertellen we u meer over ons aanbod. We geven u ook nuttige medische tips voor uw dieren.

Vacatures

Dierenarts gezelschapsdieren (halftijds/voltijds)


In het gezelschapsdierenartsen team zijn we op zoek naar een collega om ons team te versterken. Wij streven naar kwalitatief goede diergeneeskunde met een persoonlijke, klantgerichte aanpak. Je komt terecht in een aangenaam team waar iedereen zich ten volle kan ontplooien en waarin initiatieven worden aangemoedigd.

Ben je een gemotiveerde, enthousiaste dierenarts (met of zonder ervaring) die in teamverband de doelen van de praktijk mee wil realiseren en goed kan samenwerken, dan ben jij de persoon die we zoeken.

Wij bieden:
DE job voor iemand die graag vooruitstrevend wil werken op vlak van dierengeneeskunde voor kleine huisdieren
Moderne apparatuur: gas-anesthesie, echo, digitale RX met ruimte voor verdere ontwikkelingen
Een groot ondersteunend team en een aangename werksfeer.
Een open management waar ruimte is voor nieuwe ideeën en bijscholingen
Goede verloning en een lange termijn samenwerking
Uren zijn vlot bespreekbaar
Een goede wachtdienstregeling met 4 buurtpraktijken (1 op 8)

Dierenarts-assistent(e) (halftijds/voltijds)


Heb je zin in een uitdagende vol-/halftijdse job als dierenarts-assistent(e) in een moderne dierenartsenpraktijk kleine huisdieren in de Noorderkempen (regio Turnhout)? Ben je een vriendelijke teamplayer met zin voor initiatief en diploma bachelor dierenartsassistent?

Dan zoeken we jou bij dierenartsenpraktijk Mervet in Merksplas, een vooruitstrevende, goed uitgeruste, moderne praktijk in Merksplas (bij Turnhout) met 10 dierenartsen en 5 administratieve personeelsleden.

Momenteel werken we in het team zonder dierenartsassistente. Dit biedt jou de ruimte om jezelf ten volle te ontplooien in je interessegebieden.

Ben je beschikbaar en enthousiast voor één van deze vacatures?
Stuur dan uw CV en motivatiebrief naar gezelschapsdieren@mervet.be.
Wij kijken er alvast naar uit!

Samenwerking met DAC De Brem vanaf 01/09/2018

Beste klanten,

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn starten we vanaf 01/09/2018 een samenwerking met dierenartsencentrum De Brem in Lille.
De wachtdienst tijdens het weekend voor de gezelschapsdieren zal afwisselend door 1 van onze praktijken worden waargenomen.
Voor dringende gevallen kan u nog steeds bellen op het vertrouwde nummer (014/633783). U komt dan terecht bij de dienstdoende dierenarts van wacht.

Met vriendelijke groeten,
Dierenartsen Dorien, Els, Joanna
Dierenartsenpraktijk MERVET BVBA
Steenweg op Turnhout 81
2330 Merksplas
Tel: 014/633783
info@mervet.be
BTW BE0686876893

Afspraken tijdens de openingsuren

Weekdagen: 8.00 - 19.00 uur
Zaterdag: 8.00 - 12.00 uur
Buiten de openingsuren steeds telefonisch bereikbaar.

Ontdek onze winkel

Uw dieren verdienen de beste zorgen. Wij bieden daarom een uitgebreid gamma aan producten aan. U kan het zelf komen bekijken in onze winkel. Betaling mogelijk met cash of bancontact.

Bezoek ons op Facebook

Ons aanbod?
HET TEAM
van dierenartsen staat voor u klaar.
U hebt vragen?
NUTTIGE INFO
met medische tips en handige adviezen voor
uw dieren.
Dierenartsenpraktijk
MERVET
Steenweg op Turnhout 81
2330 Merksplas