Dierenartsenprakijk Mervet

Dierenartsen en dierenartsassistenten

beroepstitel toegekend in België
michael
beroepstitel toegekend in België
Jo Van Den Bogerd

Dierenarts Matthias Lauriks
N6206
beroepstitel toegekend in België

matthias
Dierenarts Jeroen Van Puymbroeck
N6821
beroepstitel toegekend in België


Dierenarts Marie Suzanne Davits
N6202
beroepstitel toegekend in België
suus
Dierenarts Gitte Geerts

N6436
beroepstitel toegekend in België

gitteDierenarts-assistente gezelschapsdieren, onthaal:

katrien

Onthaal, administratief medewerker, boekhouding:

anne

Onthaal, assistente:

Yana Dockx

Administratief medewerker, boekhouding:

marc


Onthaal

Tijdens de openingsuren kan u steeds voeding, ontworming, ontvlooiing e.d. komen afhalen. U kan ook binnenspringen om een afspraak te maken of een inlichting te vragen. Onze baliemedewerkers Anne, Katrien of Marc helpen u graag verder.

Onze dierenartsen krijgen ook hulp van dierenartsassistente Katrien Nuyens.

Consultatie

Er zijn 2 ruime consultatieruimtes waar gelijktijdig consults worden gehouden. Beide ruimtes hebben veel natuurlijke lichtinval. De kasten zijn volledig gesloten tot aan de grond, zodat bange katten zich niet op moeilijk bereikbare plaatsen kunnen verstoppen.

Medische beeldvorming

De praktijk beschikt over digitale radiografie. De foto's zijn direct te bekijken op de computer.
Ook echografie is mogelijk op de praktijk. Dit geeft meer mogelijkheden voor een volledige beoordeling van de buikorganen.

Met de microscoop kunnen we staaltjes bekijken van oorontstekingen, huidproblemen, massa's enz. Zo hebben we snel een idee waar we mee te maken hebben en kunnen we gericht behandelen.

LABO

De praktijk beschikt over een labo voor bloedanalyse, urine-onderzoek, bacteriologisch onderzoek en antibiogrammen. Hierdoor zijn uitslagen snel beschikbaar en kan de diagnose snel worden gemaakt en de therapie snel worden bijgesteld.

Operatie

In de 2e consultatieruimte worden tevens de operaties uitgevoerd. Deze gebeuren in de voormiddag van dinsdag tot vrijdag. Voor langere ingrepen wordt er gebruik gemaakt van gasnarcose omdat dit veiliger is voor uw dier. Tijdens de operatie ligt uw dier op een warmtematje en wordt hij opgevolgd met een pulse-oxymeter en capnograaf. Na de operatie wordt uw dier wakker in één van beide hospitalisatieruimtes onder een warmtelamp.

Apotheek

De praktijk beschikt over een ruime apotheek. Zo kan u medicatie direct meekrijgen na een consultatie. Tijdens de openingsuren kan u ook steeds ontworming, ontvlooiing, voedingssupplementen enz afhalen aan de balie.

Wachtzaal

De ruime wachtzaal zorgt ervoor dat alle dieren voldoende plaats hebben om zich af te zonderen. Doordat we enkel op afspraak werken, zijn de wachttijden nooit lang.

De praktijk

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie